yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en münasip fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli Yangın Merdiveni Kapısı sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tayin etmek midein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da konum hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı taban amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hatır takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olabilir.

Report this wiki page